Zelfliefde de sleutel naar vrijheid!!

Unlock Your Selflove

Je bent die gedreven ondernemende vrouw en vastberaden om werkelijkheid te maken van wat je voor ogen hebt! Alleen er is één probleem en dat is dat je behoorlijk streng bent voor jezelf, jezelf snel tekort doet en over je grenzen gaat. Kortom, alles behalve liefdevol naar jezelf zijn! 

Herken je dit?

Hallo lieve JIJ!

Op deze manier sta je in dienst van de ander, de wereld, je werk, je gezin maar waar is in hemelsnaam JIJ hier in het verhaal.

Lieverd je vergeet jezelf compleet!

_DSC5194 2

Hoe zou het zijn voor je als...

Als je denkt; Ja, Ja. Ja!!!
Dan ben je hier aan het juiste adres, dat is namelijk precies wat je gaat bereiken als je liefdevol voor jezelf gaat kiezen.

In de workshop Unlock Your Selflove ontdek je precies hoe jij liefdevoller kunt zijn in je dagelijks leven naar jezelf, waardoor jij minder druk legt op jezelf, jezelf op de eerste plek zet en daardoor meer ruimte en rust gaat ervaren!

 • Workshop
 • Werkblad
 • Hypnose Meditatie
 • Levenslange toegang
_DSC5227 2

Je bent vast benieuwd wat dit je gaat opleveren lieve vrouw, want je wilt je tijd en energie goed besteden in je leven en zeker weten dat het je iets positiefs gaat brengen, toch? 

Wat het jou oplevert is...

De investering voor de workshop Unlock Your Selflove is 97 euro incl btw. 

– Workshop 
– Werkblad 
– Audio
– Levenslange toegang

 • Het is een workshop van bijna 2 uur waarin ik je stap voor stap meeneem door alle stappen.

 • Je ontvangt een werkblad, waar je alles in een praktisch overzicht voor jezelf overzichtelijk maakt.

 • Naast de bijna 2 uur durende workshop ontvang je ook een hypnose meditatie die je dagelijks kunt luisteren om jouw zelfliefde te boosten en steeds sterker te maken!

Reacties

Ik was nieuwsgierig of ik nog iets kon leren over zelfliefde. Het inzicht dat ik kreeg was aan de ene kant dat ik al heel goed bezig ben en aan de andere kant dat ik nog een beetje kan bijsturen. 

De workshop heeft me opgeleverd dat ik ergens nog wel iets te doen heb, al ben ik al goed bezig. Ik zou de workshop zeker aanraden, omdat het je aanzet om meer voor jezelf te kiezen en zo meer los te kunnen laten.
Linda
Nederland
Ik verwachte nieuwe informatie en inzichten zoals altijd bij Karin. Het inzicht dat ik kreeg was dat ik mijzelf nog steeds vaak niet op 1 zet en dat ik anderen nog steeds boven mijzelf plaats. 

De hypnose meditatie daar word ik erg rustig van, heb hem nog niet af kunnen luisteren zonder in slaap te vallen! 

De workshop heeft me opgeleverd dat ik mijn leven mag indelen. Dat ik mag doen wat voor mij goed voelt en waar ik gelukkig van wordt. Dat mijn eigenwaarde nog een boost kan gebruiken en dat ik nog steeds aan het leren ben. 

Ik zou zeker de workshop aanraden, je haalt er altijd iets uit wat waardevol is voor jou!
Evaline
Nederland
Ik was op zoek naar tips hoe ik mezelf liever kon zien. Nou ik kan wel stellen dat ik heel veel inzichten heb gekregen door deze workshop!!!! Dat ik mijn lichaam aan het kapot maken was door over mijn grenzen te gaan.  

De workshop heeft me opgeleverd dat ik zorg moet dragen voor mijn lichaam en dat ik mezelf op de 1ste plaats moet zetten. 

Meest waardevolle cursus van 1u45 tot nu toe in mijn leven. Ik zou het je aanraden om de workshop te volgen, ant je wordt doorgedrongen van hoe belangrijk jezelf bent.
Mieke
België

Dit ga jij Unlocken!

 • Ontdek en voel jouw innerlijke liefde, zodat je kunt stoppen met die twijfels en onzekerheden
 • Ontdek de patronen waarmee jij jouw zelfliefde unlocked, zodat er rust en ruimte ontstaat
 • Ontdek hoe jij ruimte geeft aan die liefdevolle zelf in je dagelijks leven en wat dat voor jezelf, je gezin en binnen je werk gaat opleveren
 • Ervaar de zachtheid in jou en hoe dit voor een vrij leven gaat zorgen 
 • Leer de stappen die je te zetten hebt om eerst voor jezelf te kiezen en daardoor vanuit balans en zelfvertrouwen te leven!