Alle Trainingen

Hier staat een overzicht van alle trainingen die ik aanbied.

77,-

Stop met aanstaan & doorgaan!

Van continue 'aan staan' in hoofd en lijf naar het NU in verbinding met jezelf!

Neem de eerste stap!

Tackel je Patroon Academie

Van hoofd boven water houden naar energie, ontspanning en zelfvertrouwen.
In de academie begeleid ik jou naar een nieuwe JIJ!

Ik ga aan de slag!

250,- pm

Tackel Coach Traject

In dit 6 maanden traject ga je 1 op 1 met mij aan de slag om die twijfels en onzekerheden de deur uit te zetten. We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak en die vanuit de kern oplossen, zodat jij je in balans kunt gaan voelen en voluit kunt gaan genieten van het leven!

6 maanden

117,-

Tackel je overtuigingen

Van druk, vol hoofd
naar rust en ruimte!

Tackel je Patroon

Hoe hebben anderen het ervaren?

Sinds ik ben begonnen bij Karin om mijn patroon te tackelen, ben ik in gaan zien waar bepaald gedrag vandaan komt en dit anders aan gaan pakken. Ik maak me minder druk en voel me niet meer somber. Hoe ik eerst snel geïrriteerd was tegen alles en iedereen, heb ik nu rust gevonden in mijn hoofd. Ik ben zo dankbaar dat Karin mij heeft willen helpen.
Liefs Karin-8
Daniëlle
De methode tackel je patroon werkt super. Net een gigantische doorbraak gehad ,doordat ik mezelf bewust was dat mijn chronische pijn ook een patroon was. Ik mezelf afvroeg waarom ik spierspanning en pijn deed.Wat ik ervoor terugkreeg en wat ik als nieuw patroon wilde. Zo super gaaf, zo dankbaar dat ik er gebruik van kon maken toen ik het nodig had.
Tamara
Lieve Karin, Je helpt mij heel goed patronen te doorbreken. Door je positiviteit en energie durf ik nu vanaf een afstandje naar mezelf te kijken om te bedenken wat ik graag zal willen en wat mij rust zal geven. Je geeft veel handvatten die mij helpen om met zelfvertrouwen met situaties om te leren gaan. Dat voelt warm en veilig. Beetje bij beetje voel ik dat ik aan het groeien ben. Er gebeurt een hoop. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Veel liefde stuur ik naar jou.
Edda
Karin geeft je met haar sessies een fantastisch gevoel met nieuwe inzichten. Je voelt je daarna relaxed, ontspannen en een stuk lichter. Ze leert je je probleem anders te bekijken en zorgt ervoor dat je met een goed gevoel naar jezelf kijkt. Ze straalt passie, gedrevenheid en plezier uit en is gewoon heel goed in wat ze doet!

Karin