Inloop Coach uur!

Woensdag 20 maart 11 uur!
(éénmalig) 

Reacties

Ik was nieuwsgierig of ik nog iets kon leren over zelfliefde. Het inzicht dat ik kreeg was aan de ene kant dat ik al heel goed bezig ben en aan de andere kant dat ik nog een beetje kan bijsturen. 

De workshop heeft me opgeleverd dat ik ergens nog wel iets te doen heb, al ben ik al goed bezig. Ik zou de workshop zeker aanraden, omdat het je aanzet om meer voor jezelf te kiezen en zo meer los te kunnen laten.
Linda
Nederland
Ik verwachte nieuwe informatie en inzichten zoals altijd bij Karin. Het inzicht dat ik kreeg was dat ik mijzelf nog steeds vaak niet op 1 zet en dat ik anderen nog steeds boven mijzelf plaats. 

De hypnose meditatie daar word ik erg rustig van, heb hem nog niet af kunnen luisteren zonder in slaap te vallen! 

De workshop heeft me opgeleverd dat ik mijn leven mag indelen. Dat ik mag doen wat voor mij goed voelt en waar ik gelukkig van wordt. Dat mijn eigenwaarde nog een boost kan gebruiken en dat ik nog steeds aan het leren ben. 

Ik zou zeker de workshop aanraden, je haalt er altijd iets uit wat waardevol is voor jou!
Evaline
Nederland
Ik was op zoek naar tips hoe ik mezelf liever kon zien. Nou ik kan wel stellen dat ik heel veel inzichten heb gekregen door deze workshop!!!! Dat ik mijn lichaam aan het kapot maken was door over mijn grenzen te gaan.  

De workshop heeft me opgeleverd dat ik zorg moet dragen voor mijn lichaam en dat ik mezelf op de 1ste plaats moet zetten. 

Meest waardevolle cursus van 1u45 tot nu toe in mijn leven. Ik zou het je aanraden om de workshop te volgen, ant je wordt doorgedrongen van hoe belangrijk jezelf bent.
Mieke
België